Χριστούγεννα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

Χριστούγεννα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών
Η επιστροφή του καλικάντζαρου Βερβελούδη!


Ο καλικάντζαρος Βερβελούδης επιστρέφει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Έναν ολόκληρο χρόνο περίμενε τη στιγμή που θα βρεθεί και πάλι στο Μουσείο. Άραγε τι προσπαθεί να ανακαλύψει αυτή τη φορά; Ποιος θα τον βοηθήσει; Θα τα καταφέρει τελικά;

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας προσκαλεί τους μικρούς της φίλους στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών για να ακούσουν τη νέα περιπέτεια του καλικάντζαρου Βερβελούδη και να φτιάξουν ένα αλλιώτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 5-10 χρονών. Διάρκεια προγράμματος: 1 ώρα και 30 λεπτά. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν στα παιδιά και σε έναν συνοδό τους.

Ώρες διεξαγωγής: Ομάδα Α': 10:30-12:00. Ομάδα Β': 12:00-13:30.

Υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης του προγράμματος: Αλεξία Μπαρδάκη, εκπαιδευτικός-μουσειοπαιδαγωγός.

Κάθε παιδί είναι απαραίτητο να έχει μαζί του δύο μεγάλα κουτιά γάλα εβαπορέ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του δέντρου και στη συνέχεια θα αποσταλούν στους προσφυγικούς καταυλισμούς.

Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2015, στο τηλέφωνο 2613 616100 και ώρες 9:00-15:00.
Share on Google Plus

About Lamia Times

«Γαία Ελληνική – gaiaelliniki.gr», μια πύλη της Ελλάδας στο διαδίκτυο που αναδεικνύει την πατρίδα μας, την ιστορία, τους μύθους, τις παραδόσεις, τα δρώμενα και τον πολιτισμό της, αλλά και προσωπικότητες που τη σημάδεψαν με τη δράση τους.