Στου Μανώλη: Nέα γεύση στην παράδοση

Στου Μανώλη

Nέα γεύση στην παράδοση
To ολοκαίνουργιo μεζεδοπωλείο-ταβέρνα «Στου Μανώλη» απέκτησε από την πρώτη στιγμή φανατικούς οπαδούς, καθώς, εκτός από τα κρεατικά της ώρας και τις θεαματικές σούβλες, προσφέρει ευρηματικούς χειροποίητους μεζέδες.
Υ λικά πρώτης ποιότητας, ελαιόλαδο και κρασί δικής τους παραγωγής και πιάτα παραδοσιακά με μοντέρνες πινελιές, που ετοιμάζονται στην κουζίνα τους, κάνουν τη διαφορά, καθώς ο κατάλογος περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, σύγκλινο με σος εσπεριδοειδών, πατάτες με τη φλούδα τους και αρωματικό αλάτι, γραβιέρα με κρούστα από σουσάμι με σάλτσα μελιού, μαριναρισμένη σαρδέλα ρολό με πιπεριά Φλωρίνης επάνω σε κους-κους, γαριδάκι συμιακό με σος κοκτέιλ, χταπόδι ξιδάτο και εξαιρετικές σαλάτες, όπως η πράσινη σαλάτα του Μανώλη με ρόκα, σπανάκι, αχλάδι, ντοματίνια και σος μελιού. Το γευστικό ρεπερτόριο της ταβέρνας δεν παραλείπει τις σταθερές αξίες όπως κοντοσούβλι, κοκορέτσι, χειροποίητο μπιφτέκι από γαλοπούλα ή μοσχάρι, μοσχαρίσια μπριζόλα, παϊδάκια κοτόπουλου, ψαρονέφρι και γουρουνόπουλο κάθε Σάββατο, αρνί στη σούβλα κάθε Κυριακή και δύο μαγειρευτά που εναλλάσσονται καθημερινά. Οικεία και ζεστή η ατμόσφαιρα που αρέσει ιδιαίτερα στους νέους, ζωγραφισμένο ταβάνι με εικόνες από τον παλιό Χολαργό, ένα τζουκ μποξ (σε λειτουργία!) και τζαμαρίες τριγύρω για χάζι στο δρόμο.
TIP: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, εκτός από το ωραίο φαγητό, θα απολαύσετε και ζωντανή μουσική, που κινείται στους ήχους του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού.
Περισσότερα: www.athinorama.gr
Νεότερη Παλαιότερη