«Άθλον Ποιήσεως»: Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης Γιάννη Κουτσοχέρα

Ο Δήμος Καλαβρύτων προκηρύσσει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης για εικοστή συνεχή χρονιά, με τίτλο «Άθλον Ποιήσεως - Γιάννης και Λένα Στρέφη Κουτσοχέρα», τιμώντας τον προικισμένο λογοτέχνη και μαχόμενο επιστήμονα. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ, όλης της Χώρας, στους μαθητές σχολείων της Κύπρου καθώς και στους φοιτητές και σπουδαστές των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. 

Το θέμα του διαγωνισμού θα είναι σχετικό με το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Τα ποιήματα να είναι σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα και να περιέχονται στο Δήμο Καλαβρύτων έως 30 Ιουνίου 2014.

Αρμόδια Επιτροπή θα αξιολογήσει και θα βραβεύσει τα ποιήματα και η επίδοση των Βραβείων θα γίνει στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, σε επίσημη τελετή, στις 13 Δεκεμβρίου 2014, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του διαγωνισμού, κ. Χρίστο Φωτεινόπουλο στο τηλ: 26920–23646 ή στο E-mail: info@dmko.gr, και ΕΔΩ
Νεότερη Παλαιότερη