Τελευταία έκτακτη παράσταση για τον «κουρέα της Σεβίλλης» στη Β΄ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ
 «ΚΟΥΡΕΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ»
 ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η παράσταση της Παιδικής Σκηνής των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και Κέρκυρας «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη γεμίζοντας καθημερινά με μαθητές  τη Β΄ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας και μετά από απαίτηση παιδιών και γονέων το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης ανακοινώνει ότι θα δοθεί μια τελευταία έκτακτη παράσταση την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 7.00 το απόγευμα στη Β΄ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας.
Το θεατρικό έργο του Πιέρ ντε Μπωμαρσαί «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» έγινε παγκόσμια γνωστό χάρη στην ομώνυμη όπερα του Τζοακίνο Ροσσίνι. Βασισμένη στο έργο αυτό και στις μελωδίες του Ροσσίνι η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη δημιούργησε μια υπέροχη παράσταση που θα μαγέψει τους μικρούς φίλους του θεάτρου. Η υπόθεση του έργου αφηγείται τα τεχνάσματα του κόμη Αλμαβίβα προκειμένου τελικά να παντρευτεί την αγαπημένη του Ροζίνα, που ο ηλικιωμένος κηδεμόνας της, Ντον Μπάρτολο, προορίζει για τον εαυτό του. Ο Φίγκαρο, περίφημος κουρέας της Σεβίλλης, ο οποίος μπαινοβγαίνει χωρίς δυσκολία στην κατοικία του Ντον Μπάρτολο βοηθά στις συναντήσεις των δύο νέων και στη ματαίωση των σχεδίων του Μπάρτολο.
Η παράσταση ανεβαίνει σε διασκευή-σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, σκηνικά-κοστούμια Χριστίνας Κουλουμπή, κίνηση-χορογραφία-φωτισμούς Πέτρου Γάλλια, στίχους τραγουδιών Ανδρέα Κουλουμπή, μουσική επιμέλεια Σάκη Βλαχόπουλου, μουσική διδασκαλία Αναστασίας Τζιλιάνου. Παίζουν οι ηθοποιοί:   Γιώργος Βλάχος, Κατερίνα Γεωργάκη, Νότα Δαρμανή, Κώστας Δαμάκης, Βασίλης Μαμωνάς, Εύη Μητσοπούλου, Αντώνης Παπαδάκης, Διονύσης Στραβοράβδης.
               Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, οδός Υψηλάντη 17 και στα τηλέφωνα 22310-33325 και 32215.








LamiaTimes.gr                       

Νεότερη Παλαιότερη