ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ: Πραγματοποιήθηκε η έκτη απευθείας διάθεση προϊόντων

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Λαμία 2-12-2013
 Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο parking της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, η έκτη απευθείας διάθεση προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες". Περιλάμβανε τα άριστα και σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες προϊόντα: Τυρί φέτα & γίδινο Λαμίας, αλεύρι Λαμίας, παραδοσιακά ζυμαρικά Λαμίας, φασόλια & ρεβίθια Φυλιαδώνας Δομοκού, φακές Χαλκιάδων Φαρσάλων, φασόλια γίγαντες Καστοριάς, ανθόμελο & ελατόμελο Ν. Ικονίου Σοφάδων και εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια) Αργολίδας. 
 Συνεχίστηκε η διεύρυνση της κίνησης αφού ποσοστό 32% των παραγγελιών έγινε από συμπολίτες μας που παρήγγειλαν για πρώτη φορά ενώ η επιπλέον συμμετοχή, σε σχέση με τις εμπρόθεσμες 420 παραγγελίες, ξεπέρασε το 50%. Ταυτόχρονα έγινε συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης μας, τηγανέλαιου για ανταλλαγή με προϊόντα προς δωρεά, πλαστικών καπακιών για το Σύλλογο Παραπληγικών και σχολικών ειδών σε συνεργασία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών του νομού μας. Επίσης, στηρίξαμε την κίνηση της ΕΚΠΟΙΖΩ κατά των πλειστηριασμών, με διανομή ενημερωτικού υλικού και συλλογή υπογραφών, στην οποία ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι συμμετέχοντες. 
Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε, όλους εσάς που συμμετείχατε στη διάθεση, τους παραγωγούς για την άψογη συνεργασία μαζί μας και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους εθελοντές που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθούν μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η επόμενη διάθεση προγραμματίζεται για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και επιδιώκουμε αναλόγως της διαθεσιμότητας και των τιμών να περιλαμβάνει Πατάτες, Τυρί, Εσπεριδοειδή, Κρεμμύδια και Ελαιόλαδο, ίσως μαζί και με κάποια άλλα προϊόντα χρήσιμα για τις γιορτές.
 Οριστική ανακοίνωση γι’ αυτά και για τις προθεσμίες παραγγελιών θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. Στην ιστοσελίδα μας www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχώς ενημέρωση για την κίνηση και εκεί είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές Φόρμες για δηλώσεις συμμετοχής Εθελοντών στις δράσεις και Παραγωγών με τις προσφορές τους. Επίσης, το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνο 6985603574 & 6906981623, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία. 
Η Συντονιστική Ομάδα

Επικοινωνία: XMLamias@gmail.com

Ιστοσελίδα : http://www.kastrolamias.gr

Τηλέφωνο : 6985603574 & 6906981623
Νεότερη Παλαιότερη