Ρολό ομελέτας με καπνιστή μπριζόλα, αβοκάντο, πιπεριά πράσινη, ντομάτα και κατίκι

Ρολό ομελέτας με καπνιστή μπριζόλα, αβοκάντο, πιπεριά πράσινη, ντομάτα και κατίκι
Συστατικά
Καπνιστή μπριζόλα 12 φέτες
Αυγά 8 τεμ.(Ομελέτα από με λίγο αλάτι)
Αβοκάντο ½ τεμ. ώριμο, σπασμένο με το πιρούνι
Σκόρδο ½ σκελίδα ψιλοκομμένη
Ντομάτα 1 τεμ. κομμένη σε φέτες
Ελαιόλαδο 4 κ.σ. ( και λίγο για τις ομελέτες)
Κατίκι Δομοκού 6 κ.σ.
Χυμός από ½ λεμόνι
Πιπεριά πράσινη ½ τεμ. ψιλοκομμένη
Αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το κατίκι με το ελαιόλαδο, τον χυμό, το σκόρδο, το αβοκάντο, το αλάτι και την πράσινη πιπεριά.

Παρασκευάζουμε τις ομελέτες σε δύο ή σε τέσσερις δόσεις, τις αφήνουμε να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου, αλείφουμε με το μίγμα από το κατίκι, την ντομάτα, την καπνιστή μπριτζόλα, τις κάνουμε ρολό, τις σταθεροποιούμε με διαφανής μεμβράνη και τιςτοποθετούμε στο ψυγείο.

Βγάζουμε τις ομελέτες από το ψυγείο κόβουμε σε μενταγιόν και σερβίρουμε.

http://www.nikas.gr/
Νεότερη Παλαιότερη