Πασχαλινή Προσφορά: Πάσχα στο Πήλιο στο Ξενοδοχείο Αλκίφρων!!

Πασχαλινή Προσφορά

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ!!! Απολαύστε 4 ημέρες /3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο κρεβάτι και ημιδιατροφή με Μόνο 320€ και για τα δύο άτομα!!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

4 ημέρες /3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο
Πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο κρεβάτι
Ημιδιατροφή
Welcome drink
Δυνατότητα early check in
Για ένα παιδί έως και 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν
Το ξενοδοχείο Αλκίφρων βρίσκεται στα Καλά Νερά, ένα παραθαλάσσιο χωριό σε απόσταση 18 χλμ από το Βόλο. Κατασκευάστηκε με προσωπική φροντίδα της οικογένειας Παπουτσή και η ανέγερσή του ολοκληρώθηκε το 2008 μετά από εργασίες 5 ετών. Διακρίνεται για την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή του διακόσμηση που το καθιστούν μοναδικό για την περιοχή. Είμαστε στη διάθεσή σας τόσο κατά τη θερινή περίοδο όσο και κατά τη χειμερινή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 10 δωμάτια – από τα οποία τα 6 είναι τρίκλινα και 4 είναι δίκλινα. Δύο από τα δίκλινα δωμάτια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν άτομα με ειδικές ανάγκες.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα, μπαλκόνι ή αυλή, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την ησυχία και τη γαλήνη. Τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν και τζάκι.

Όλα τα δωμάτια και τα στούντιος έχουν πολύ όμορφη διακόσμηση, με καλόγουστες πινελιές, που δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια του δεύτερου ορόφου διαθέτουν ξύλινη οροφή, που προσδίδει μια παραδοσιακή αλλά και ζεστή ατμόσφαιρα, ξυπνώντας μνήμες από τα παλιά. Τα κρεβάτια είναι πολύ άνετα με επώνυμα στρώματα "Coco Mat" για μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση.

Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων διαθέτει αίθουσα πρωινού με όμορφη διακόσμηση και ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους στο ζεστό περιβάλλον του, απολαμβάνοντας ένα γευστικό σπιτικό πρωινό. Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει και μπαρ, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε το ποτό σας είτε καθισμένοι στον όμορφο χώρο του είτε στο μπαλκόνι ή την αυλή σας.

Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, προσφέροντας σας την ευκαιρία να απολαμβάνετε τη δροσιά της όλη τη μέρα. Το ξενοδοχείο έχει εύκολη πρόσβαση τόσο σε κεντρικά σημεία του χωριού, όσο και σε διάφορα αξιοθέατα και ομορφιές του Πηλίου, που σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τη μαγεία του.

7 Λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τα Καλά Νερά Πηλίου το Πάσχα…..

Μεγάλη Πέμπτη στα Καλά Νερά Πηλίου
Στα χωριά συνηθίζεται ,να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα ήθη και στα έθιμα μας. Το ξενοδοχείο Αλκίφρων σας υπόσχεται να δείτε και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας. Προτείνουμε λοιπόν, τη Μεγάλη Πέμπτη να έρθετε και σεις μαζί μας στην Ακολουθία των Παθών του Κυρίου στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στην Άνω Γατζέα Πηλίου. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία υπό το φως των κεριών και από τις όμορφες ψαλμωδίες των Μοναχών. Είμαστε σίγουροι πως θα σας μείνει αξέχαστη η εμπειρία αυτή. Αφήστε όλα αυτά που σας απασχολούν πίσω και ελάτε να συναισθανθούμε όλοι μαζί την ελπίδα και την κατάνυξη, στην ομορφότερη γιορτή του χρόνου.
Μεγάλη Παρασκευή στα Καλά Νερά Πηλίου
Μια μοναδική εμπειρία στο χωριό μας, είναι η Ακολουθία του Επιταφίου. Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας στη μεταφορά του Επιταφίου σε όλο το χωριό. Φροντίστε να έχετε μαζί σας απαραίτητα φωτογραφική μηχανή και ένα κερί από την Εκκλησία. Μόλις γυρίσετε από την περιφορά, σας περιμένουμε να γευθείτε τις παραδοσιακές γεύσεις μας, τα φρέσκα θαλασσινά που έχουν τη τιμητική τους, καθώς και το ποτό της ημέρας….. Το τσίπουρο μας με την παραδοσιακή μυστική συνταγή ,που περνά από γενιά σε γενιά……!!!
Μεγάλο Σάββατο και Ανάσταση στα Καλά Νερά Πηλίου
Φορέστε τα καλά σας…… Και αφήστε τα προβλήματα πίσω…. Σας προσκαλούμε να κάνετε Ανάσταση μαζί μας σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου.. Φυσικά στην εκκλησία για να ακούσουμε όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη….. Και αμέσως μετά γυρνώντας στο ξενοδοχείο οπού θα σας περιμένουμε για το Αναστάσιμο δείπνο, με πολλές γεύσεις παραδοσιακές. Καθώς και με το δικό μας σπιτικό κόκκινο κρασί…
Κυριακή του Πάσχα…… Η ομορφότερη γιορτή του Χρόνου
Το Πάσχα το Πήλιο είναι πιο όμορφο από ποτέ. Το χωριό μας είναι πιο όμορφο από ποτέ, καθώς είναι όλα ανθισμένα… Το ξενοδοχείο Αλκίφρων σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο ψήσιμο του Οβελία. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε πίσω ότι σας απασχολεί και να μας επισκεφθείτε. Ο οβελίας θα γυρίζει, το τραπέζι θα ναι στρωμένο, οι μεζέδες θα έχουν σερβιριστεί και το τσίπουρο θα ρέει άφθονο…..!! φροντίστε να έχετε μαζί σας φωτογραφική μηχανή. Σας υποσχόμαστε να είναι οι ομορφότερες γιορτές…!!!
Βόλτα με τον θρυλικό «Μουτζούρη»
Σίγουρα μια από τις πιο όμορφες δραστηριότητες που πρέπει απαραίτητα να κάνει κανείς όταν επισκεφθεί το Πήλιο. Ξεκινώντας από το Ξενοδοχείο Αλκίφρων και τα Καλά Νερά, σε απόσταση μικρότερη ενός τετάρτου, είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός των Άνω Λεχωνίων όπου είναι η αφετηρία της διαδρομής. Μόλις επιβιβαστούμε στο μικρό αυτό τρενάκι με τη μεγάλη ιστορία, ξεκινάει και η μαγευτική διαδρομή στη κατάφυτη περιοχή του Πηλίου με προορισμό το χωριό των Μηλεών και γενέτειρα του ιδρυτή του τρένου, του Τζόρτζιο Ντε Κίρικο. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα. Το τρένο ξεκινάει στις 11.00 πμ και επιστρέφει στα Άνω Λεχώνια στις 4.00 μμ. Φροντίστε να έχετε μαζί σας φωτογραφική μηχανή και νεράκι για τη διαδρομή. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα εκπλαγείτε από τις ομορφιές του Πηλίου….
Βόλτες με ποδήλατα και γνωριμία με τη φύση του Πηλίου.
Τι καλύτερο από μια εξόρμηση με ποδήλατο στη φύση του Πηλίου, για να γεμίσουμε με καθαρό οξυγόνο και να ξεχάσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί. Το ξενοδοχείο Αλκίφρων σε συνεργασία με την Montis Ordo,την πρώτη εταιρία δραστηριοτήτων στο Νότιο Πήλιο, σας κάνει έκπτωση 20% για ενήλικες και παιδιά 15Ε εφόσον η κράτηση γίνει από το ξενοδοχείο μας. Προτείνουμε λοιπόν μια εκπληκτική βόλτα με ποδήλατα σε δύο από τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά του Πηλίου. Η διαδρομή ξεκινάει από το πανέμορφο χωριό της Κάτω Γατζέας και διασχίζει το παραθαλάσσιο άκρο του χωριού, χωρίς να έχει πρόσβαση σε δρόμους κεντρικούς και με κίνηση. Έπειτα καταλήγει στην υπέροχη παραλία 1χλμ των Καλών Νερών, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα αιωνόβια πλατάνια και τις λεύκες. Μπορείτε ακόμη να κάνετε και μια στάση για κάποιο καφεδάκι. Τέλος ο δρόμος της επιστροφής προς το χωριό της Κάτω Γατζέας. Για τους πιο τολμηρούς η βόλτα μπορεί να συνδυαστεί και κάνοντας canyoning. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεννοηθείτε μαζί μας. Φροντίστε να έχετε απαραίτητα φωτογραφική μηχανή μαζί σας. Ο εξοπλισμός παρέχεται από την Montis Ordo. Είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστείτε από την βόλτα με ποδήλατα στη φύση.
Περίπατοι στα γραφικά και ήσυχα δρομάκια του Πηλίου.
Το Πήλιο ενδείκνυται για περιπάτους. Εμείς σας προτείνουμε δυο διαδρομές, όπου θα απολαύσετε το καθαρό αέρα στη κατάφυτη περιοχή μας. Η πρώτη ξεκινά από το ξενοδοχείο μας, συνεχίζει προς την κεντρική παραλία όπου τη διασχίζει όλη με προορισμό το διπλανό χωριό της Κορώπης. Πρόκειται για μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση και χωρίς καθόλου κίνηση από αυτοκίνητα, μόλις μισή ώρα από το ξενοδοχείο μας και τα Καλά Νερά. Η δεύτερη διαδρομή είναι στο ορεινό σημείο του χωριού μας όπου και πάλι ξεκινά από τα Καλά Νερά και φτάνει στην Άνω Γατζέα οπού υπάρχουν οι γραμμές του θρυλικού Μουτζούρη. Εξαιρετική ορεινή διαδρομή η οποία καταλήγει στο χωριό των Πινακατών. Σας προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλαχτα να περπατήσετε κάποια διαδρομή και είμαστε σίγουροι πως θα εκπλαγείτε από τις ομορφιές του τόπου μας. Εμείς σας παρέχουμε το νεράκι που θα πρέπει να έχετε μαζί σας, καθώς και συμβουλές για τις διαδρομές μας.
Μια μαγευτική διαδρομή στο βουνό των Κενταύρων με άλογα.
Το ξενοδοχείο Αλκίφρων σε συνεργασία με τον ιππικό φυσιολατρικό όμιλο Μηλεών, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια μοναδική διαδρομή στη καταπράσινη φύση του Πηλίου. Σας δίνει 20% έκπτωση για μια ώρα εφόσον η κράτηση γίνει από το ξενοδοχείο μας. Για οικογένειες η έκπτωση είναι 15Ε για ενήλικες και 10Ε για τα παιδιά. Στο σύνολο οι πελάτες του ξενοδοχείου μας κερδίζουν έκπτωση 50%. Η διαδρομή μέσα στην πλούσια βλάστηση του Πηλίου και τα υπέροχα δρομάκια είναι πραγματικά μαγευτική. Ξεκινάει από τον ιππικό όμιλο Μηλεών και συνεχίζει προς την παραλία των Καλών Νερών. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε και να ιππεύσετε δίπλα στο κύμα, κι από κει να πάρετε το δρόμο της επιστροφής προς τον ιππικό όμιλο. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής συνοδεύεστε από άτομα οδηγούς βουνού που διαθέτουν πιστοποίηση από την Ιταλία. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα είναι μια μοναδική εμπειρία, που θα σας μείνει αξέχαστη. Φροντίστε να έχετε μαζί σας φωτογραφική μηχανή.
Ξενοδοχείο Αλκίφρων
Καλά Νερά
37010, Πήλιο Μαγνησίας
Τηλ: (+30) 24230 23 255
Κιν: (+30) 6977 900 491
Φαξ: (+30) 24230 23 255
Νεότερη Παλαιότερη