Λαμία: Εγκαίνια Εκθέσεως Χριστιανικού Βιβλίου 9.12.2012

Με σκοπό την προβολή και την διάδοση του Χριστιανικού βιβλίου, η Ιερά Μητρόπολή μας διοργάνωσε έκθεση Χριστιανικού βιβλίου στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου, στις νέες εγκαταστάσεις των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως, στη συμβολή των οδών Αγράφων και Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Άμπλιανη, όπου ο Ιερός Ναός του Αγίου Εφραίμ. Τα εγκαίνια της εκθέσεως πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το απόγευμα. 
 Στην σύντομη προσλαλιά του, στο τέλος του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι η οργάνωση της Εκθέσεως έχει ως στόχο να προβληθεί το καλό χριστιανικό βιβλίο και να προσφερθεί στους φιλαναγνώστες πνευματική τροφή. Υπάρχουν πολλά βιβλία που προσθέτουν στους αναγνώστες τους γνώση και μόρφωση. Το χριστιανικό βιβλίο όμως δεν προσθέτει μόνο γνώσεις αλλά προσθέτει κυρίως ήθος και βοηθεί τον αναγνώστη να προσεγγίσει την πνευματική ζωή. 
 Την μεγάλη αίθουσα, η οποία φιλοξενεί την Έκθεση και είχε διακοσμηθεί κατάλληλα με μια μεγάλη αγιογραφημένη φάτνη, χριστουγεννιάτικο δένδρο και καράβι διακοσμημένα με λαμπιόνια κατέκλισαν πολλοί ιερείς τις πόλεως και πολλοί χριστιανοί από ενορίες της πόλεως Λαμίας και από άλλες περιοχές της Φθιώτιδος. Το ενδιαφέρον των περισσοτέρων εστιάστηκε στα παιδικά βιβλία, στις διδαχές των Πατέρων και στα αγιολόγια. 
Μετά τα Εγκαίνια προσφέρθηκαν γλυκίσματα σε όλους τους παρευρεθέντες. Η έκθεση θα διαρκέσει από 9 έως 16 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί 9 - 1 το πρωί και 5 - 8 το απόγευμα. Σας καλούμε να επισκεφθείτε την έκθεση Χριστιανικού βιβλίου, για να προμηθευτείτε πνευματικά, φθηνά και ωραία βιβλία, που είναι τα καλύτερα δώρα για τις γιορτές.



-->
Νεότερη Παλαιότερη