Γη & Αγρός

_Γη&Αγρός

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Χορτοκεφτέδες


Χορτοκεφτέδες: 
Υλικά 1/2 κιλό σπανάκι 1/2 κιλό άγρια γλυκά χόρτα (άγριο σέλινο, μάραθο, άνηθο, φρέσκο κρεμμύδι) λίγο ταραμοπολτό άσπρο λίγο αλάτι λίγο αλεύρι 
 Εκτέλεση

Κόβετε πολύ ψιλά τα χόρτα τα ζυμώνετε με αλάτι, ξεπλένετε και στραγγίζετε. Ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά σε σημείο που να δουλεύεται το μείγμα και να είναι πυκνόρρευστο. Tα ρίχνετε με ένα κουτάλι σε καυτό λάδι και τους τηγανίζετε. Σερβίρετε με τζατζίκι. 



-->

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια