Βραβείο του TripAdvisor σε ξενώνα αγροτουρισμού στην Κρήτη

Μπορεί η χώρα μας να βάλλεται πανταχόθεν και να παρουσιάζεται δήθεν ως ανασφαλής και επικίνδυνος προορισμός, από κάποια ξένα και σκοτεινά κέντρα, αλλά οι διακρίσεις δεν λείπουν και οι επίσημοι φορείς του εξωτερικού δεν δείχνουν να πτοούνται από την αβάσιμη προπαγάνδα. Χαρακτηριστική περίπτωση ο ξενώνας οικοτουρισμού «Achlada – Mourtzanakis Residence», που με ιδιαίτερο μεράκι έφτιαξαν και συντηρούν η Σμαρώ και ο Μάρκος.

Πρόσφατα επιβραβευτήκαν για δεύτερη φορά με το σήμα «Recommended on TripAdvisor" με βάση τα άριστα σχόλια των πελατών από τις διαφορές χώρες που επισκεφτήκαν τον ξενώνα και απόλαυσαν μια αξέχαστη διαμονή στην Κρήτη.

Το «Achlada – Mourtzanakis Residence» βρίσκεται στην όμορφη φύση του χωριού Αχλάδα, 18 χλμ δυτικά της πόλης του Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα «κοσμοπολιτικό» ξενώνα με Γάλλους, Άγγλους, Γερμανούς, Ρώσους, Ιταλούς και φέτος.... Κινέζους επισκέπτες.

Οι οικοδεσπότες Σμαρώ και Μάρκος προβάλλουν μέσω του ξενώνα τους την Κρητική διατροφή, την κρητική φιλοξενία και παρέχουν πολιτιστικές πληροφορίες για την αυθεντική Κρήτη.

Cretalive



Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη