Header Ads

Breaking News
recent

Πατσαβουρόπιτα

Πατσαβουρόπιτα

Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1/4 ρεγκάτο καπνιστό τριμμένο
1/4 γκούντα τριμμένο
1/2 κιλό φέτα τριμμένη
1 ποτήρι φρέσκο γάλα
1 αυγό
3 κουταλιές βιτάμ λιωμένο
λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα τυριά σε ένα μπολ. Απλώνουμε περίπου μια χούφτα από το μίγμα σε κάθε φύλλο και το τυλίγουμε ρολό. Μεταφέρουμε στο ταψί μέχρι να γεμίσει. Ανακατεύουμε το γάλα με το αυγό αφού το χτυπήσουμε και το λιωμένο βούτυρο και προσθέτουμε και λίγο πιπέρι. Περιχύνουμε την πίτα μας και την βάζουμε στο ψυγείο για 3 – 4 ώρες περίπου. Ψήνουμε στο 180ο C για μία ώρα περίπου. Σερβίρουμε ζεστή. Καλή σας όρεξη!

Κατερίνα Αντώνενα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αφήστε το μύνημά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας!!!

Από το Blogger.