Πατσαβουρόπιτα

Πατσαβουρόπιτα

Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1/4 ρεγκάτο καπνιστό τριμμένο
1/4 γκούντα τριμμένο
1/2 κιλό φέτα τριμμένη
1 ποτήρι φρέσκο γάλα
1 αυγό
3 κουταλιές βιτάμ λιωμένο
λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα τυριά σε ένα μπολ. Απλώνουμε περίπου μια χούφτα από το μίγμα σε κάθε φύλλο και το τυλίγουμε ρολό. Μεταφέρουμε στο ταψί μέχρι να γεμίσει. Ανακατεύουμε το γάλα με το αυγό αφού το χτυπήσουμε και το λιωμένο βούτυρο και προσθέτουμε και λίγο πιπέρι. Περιχύνουμε την πίτα μας και την βάζουμε στο ψυγείο για 3 – 4 ώρες περίπου. Ψήνουμε στο 180ο C για μία ώρα περίπου. Σερβίρουμε ζεστή. Καλή σας όρεξη!

Κατερίνα Αντώνενα




Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη