Γη & Αγρός

_Γη&Αγρός

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Σπετζοφαϊ

Σπετζοφαϊ

Υλικά

1 θηλιά λουκάνικο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι χυμό τομάτας
2 κύβους λαχανικών
πιπέρι
1 κιλό πιπεριές πράσινες κέρατα
1 ποτήρι λάδι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και προσθέτουμε το λουκάνικο. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα, προσθέτουμε το χυμό τομάτας και τους κύβους λαχανικών και αφήνουμε να πάρει βράση μέχρι να μαλακώσει το λουκάνικο. Λίγο πριν κατεβάσουμε από την φωτιά προσθέτουμε τις πιπεριές και το πιπέρι. Μόλις μαραθούν οι πιπερίες και μελώσει το φαγητό απομακρύνουμε από την φωτιά. Καλή σας όρεξη!!!

Κατερίνα Αντώνενα




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια