Καρπενήσι: Γιορτές Χειμώνα... με πολύ πάγο!!!


Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τον ΟΠΠΑΔΗΚ διοργανώνει για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του, τις "Γιορτές Χειμώνα 2011-2012".

Την παράσταση "κλέβει" το παγοδρόμιο και το "Βασίλειο των Πάγων" που θα στηθούν στη κεντρική πλατεία του Καρπενησίου...

Ένα μεγάλο παγοδρόμιο 200 τ.μ. θα στηθεί στο κέντρο της πλατείας της πόλης του Καρπενησίου και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους επίδοξους πατινέρ, προσφέροντάς τους ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Για ένα μήνα οι δημότες και οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ τις βόλτες τους στον πάγο.

Φέτος, ο Δήμος Καρπενησίου αντιστέκεται στην κρίση και προσπαθεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό, παρακινώντας τον καθένα ξεχωριστά να συμμετέχει σε μία μεγάλη υπαίθρια χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Το παγοδρόμιο, θα στοιχίσει στο Δήμο Καρπενησίου 20.000 ευρώ συν ΦΠΑ. Η λειτουργία του θα είναι καθημερινή από τις 11:00 έως 23:00 και θα είναι ανοιχτό και όλες τις αργίες. Η τιμή εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 5 ευρώ για μισή ώρα και 8 ευρώ για μια ώρα. Η λειτουργία του υπολογίζεται να ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου.

Πρώτα απ’ όλα για τους δημότες μας αλλά και για τους επισκέπτες που αναμένουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων στον τόπο μας, το παγοδρόμιο αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης στην καρδιά του Δήμου Καρπενησίου.

Ο Δήμος Καρπενησίου σας προσκαλεί να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και αυτές τις γιορτές να φορέσετε όλοι τα παγοπέδιλά σας!

Φέτος τα Χριστούγεννα στο Καρπενήσι θα είναι... μαγικά! 







Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη