Γη & Αγρός

_Γη&Αγρός

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Μπιφτέκια γεμιστά με τυρί

Υλικά


1 κιλό κιμά
Ψίχα ψωμιού (4-5 φέτες)
2 ντομάτες τριμμένες
2 αβγά
Μισό κρεμμύδι τριμμένο
ρίγανη,
αλάτι,
πιπέρι
Τυρί κίτρινο σε κομμάτια


Προετοιμασία


Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μας


Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί από 30 λεπτά μέχρι ένα βράδυ.


Ανοίγουμε τα μπιφτέκια σαν πιτούλες σε όποιο μέγεθος θέλουμε, βάζουμε το τυρί στο κέντρο και τα κλείνουμε καλά , αν χρειάζεται προσθέτουμε και λίγο κιμά στο τέλος για να καλύψουμε την φέτα.


Ψήνουμε σε μέτριο με δυνατό φούρνο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια