Η Παράδοση και ο πολιτισμός της Ελλάδας είναι μοναδικός και διαχρονικός

Η ανάγκη του ανθρώπου να εκφραστεί μέσω της Τέχνης αντικατοπτρίζεται σε όλες τις πτυχές της ζωής του. Το παραδοσιακό εργόχειρο είναι δημιούργημα της πλούσιας Ελληνικής λαϊκής Τέχνης, η οποία επάξια κατέχει μία θέση στην Ελληνική Ιστορία της Τέχνης και Λαογραφία.
Τα Χειροποίητα αντικείμενα έχουν εξέχουσα θέση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, από τη δημιουργία εξοχικού παραδοσιακού ή τουριστικού στυλ διακόσμησης, έως τις πιο εξεζητημένες και Glamourous διακοσμητικές συνθέσεις.
Τώρα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μοναδικά χειροποίητα κεντήματα από όλη την Ελλάδα σε προσιτές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε μαξιλάρια και καρέ, με παραδοσιακά χειροποίητα διακοσμητικά κεντήματα. Τα θέματα είναι Παραδοσιακά από όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Νησιά του Αιγαίου, όπως την Ήπειρο και την Αράχωβα, τη Σκύρο, τη Νίσυρο και την Αμοργό. Πολλά από τα διακοσμητικά θέματα αποτελούν πιστά αντίγραφα Χειροτεχνημάτων, που φιλοξενούνται σε Μουσεία της Ευρώπης και της Ελλάδας (Μουσείο Βικτορίας και Αλβέρτου στο Λονδίνο, Μουσείο Μπενάκη) και αποτελούν αντικείμενα, τα οποία θαυμάζονται από όλο τον κόσμο, και θεωρούνται δημιουργήματα Τέχνης.
Ιδανικά για τη διακόσμηση καταστήματος, αλλά και για το σπίτι ή το εξοχικό. Χαρίστε επίσης πρωτότυπα δώρα που σίγουρα θα προκαλέσουν τις εντυπώσεις.
Κοσμείστε το χώρο σας με αντικείμενα Τέχνης και Πολιτισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες ή on line αγορές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα 





Post a Comment

Αφήστε το μήνυμά σας, το σχόλιο ή τις παρατηρήσεις σας.

Νεότερη Παλαιότερη